Vraća se nada: Prvi k-pop koncert u regionu može nam doneti jedno veliko ime!

K-pop zajednica skrenula je pažnju na sebe, a Famoza daje svoj skromni doprinos tome da se njihov glas čuje što dalje. Ono što možemo da potvrdimo jeste da smo uspešni u tome, pa ovih dana dobijamo pitanja o tome šta mislimo o dolasku pojedinih velikih k-pop zvezda!

Naravno, Famoza ne sme da otkrije o čemu se radi, ali u pitanju je nešto baš ambiciozno, za šta smo iskreno mislili da nije moguće u ovom momentu. Ono što želimo da znate jeste da smo pozitivno odgovorili na pitanje da li ta grupa ima dovoljno fanova i da verujemo da je naša k-pop zajednica velika i da razume koliko bi bilo važno da se karte za jedan takav događaj rasprodaju.

Mi smo uvereni i da bi dolazak čak i neke manje k-pop zvezde prošao fenomenalno, jer naša publika u čitavom regionu nije imala priliku da ih nikad vidi. Koji god organizator da to učini, sigurno će zadovoljno trljati ruke. Iako ćete sad morati da nam verujete na reč, radi se o tome da organizatori imaju ogromno poverenje u sud Famoze, jer naše mišljenje često određuje da li će oni uložiti desetine, pa i stotine hiljada evra u dolazak pojedinih zvezda. Mi verujemo u vas i zato se nadamo da ako koncert bude najavljen, da ćete nam pokazati da nismo pogrešili!

Pročitajte još  Gledajte odmah: Počeo je BTS YT šou, trajaće 24 časa!

Autor: Famoza.net

Foto: Pixabay

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

12 thoughts on “Vraća se nada: Prvi k-pop koncert u regionu može nam doneti jedno veliko ime!

  1. To je fenomenalno😊😊
    Da li mozda nesto znate o povratku Marcusa i Martinusa u ove krajeve?☺

  2. Najviše bih htela da dođe grupa BTS !!!Zaista sam njihov veliki fan !😊😊🤩🤩🤩😍🤩😍😏😍🤩😍🤩😍🤩😍🤩😍🤩😍🤩😍

  3. Samo da kažemo da se čini nam se radi o baš velikim grupama, a nema šanse da nas organizatori pitaju bezveze.

  4. Famozo u ime svih kpop fanova na Balkanu moramo da vam se zahvalimo za sav trud! Za sve sto ste postigli u pitanju kpop-a! Mnogo vam hvala!!!

    1. Hvala <3 Najlepše u vezi ovoga je što su nam se sami javili, tako da im zaista znači naše mišljenje.

    1. Da, veoma, veoma poznata. Među pet sigurno. Ne kažemo da je peta po popularnosti 🙂 Ne znamo da li ide na turneju, mi to nismo čuli ali organizatori to uvek znaju pre nas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.