Marija je svoj Instagram posvetila interjvuima sa Tinistima: Pogledajte actinistas

Zdravo, Famozo. Ovo je moj instagram nalog. Na njemu postavljam intervjue sa Tinistima širom sveta, a već imam sa jednom iz Francuske i Tinistom iz Portugala . 🙂 Nadam se da ćete ga podeliti!

Instagram: actinistas

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Pauza do jeseni: Tini priredila novi spektakl u Brazilu!

2 thoughts on “Marija je svoj Instagram posvetila interjvuima sa Tinistima: Pogledajte actinistas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.