Vi birate: Želite li danas kviz o Louisu ili Demi?

download

Danas smo skroz u dilemu i potrebna nam je vaša pomoć da odlučimo koje ćemo posvetiti kviz! Sa jedne strane tu je rođendanac Louis Tomlinson a a druge Demi Lovato, najveća zvezda kojom se do sad nismo bavili.

Pravila su prosta – glasajte na anketi ispod ali budite brzi jer se ona završava već u 13h kako bismo odmah mogli da počnemo da pravimo kviz i postavimo ga kasnije popodne! Kao što uvek kažemo, na Famozi ne dozvoljavamo da glasate više od jednog puta i takav je slučaj i ovog puta!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Vi birate: Želite li danas kviz o Louisu ili Demi?

  1. Mislim da bi bilo bolje da danas napravite o Louisu jer mu je rodjendan (a to nije svaki dan ?) a recimo sutra ili za par dana o Demi ☺

  2. Vec ima kviz o 1D i mislim da bi bilo pravednije da objavite o Demi i ostalim zvjezdama pa da se kasnije bavite pojedinacno svakim clanom 1D, jer nije u redu da ima 2 kviza o Louisu, a ni jedan o Demi, Miley itd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.