Veruje u njega: Sel voli novu Jusovu pesmu, bila je ubeđena da će ona biti hit!

selena-gomez-pantene-photoshoot-june-2015_12

Justin Bieber trenutno proživljava najlepše trenutke u svojoj karijeri jer je “What Do You Mean?” njegova prva pesma na vrhu američke i britnaske top liste a Selena Gomez vrlo je srećna zbog toga!

“Ona je čula pesmu i definitivno joj se sviđa”, priča jedan izvor za Hollywood Life. Jako je srećna zbog njega ali nije iznenađena uspehom jer je znala kako je on supertalentovan i očekivala je dobru muziku od njega.” Odnos Selene i Justina inače je vrlo komplikovan. Selena je nedavno ispričala kako će joj uvek biti stalo do Justina ali sa druge strane, na MTV VMA napustila je ceremoniju pre njegovog nastupa i vratila se tek kad se on završio. Sa druge strane, Justin je pre samo par dana rekao kako mu je jedna devojka slomila srce i da se on još uvek oporavlja od toga!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Zaljubljen je u Nicolu": Justin Bieber blizu braka?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.