Sunčicin blog: Pesme koje su nedavno izašle!

Ćaos, ponovo! Sunčica je tu sa novim, 40. po redu blogom (wow, još malo pa 50, ne mogu dočekati, ali o tome neki drugi put). Za ovaj blog sam odlučila da ponovo napišem nekoliko novih pesama. Znam da sam pre par nedelja pisala ovakav blog (samo sa drugim pesmama, naravno) ali kao što sam rekla, ovakve blogove ću pisati svakog meseca po jedan, kako bi malo do izražaja došle i neke pesme koje su se tek pojavile. Naravno, kao i svaki moj blog, krećem sa nekoliko uvodnih reči a zatim i sa samom temom bloga!

Nema se puno šta pričati što se ove liste tiče. Mislim da sam već sve objasnila sada i u prethodnom blogu. Pred vama je 15 pesama koje su izašle relativno skoro, a koje su meni stvarno drage i koje su mi baš upečatljive ovog meseca. Nisam ih ređala ni po kakvom redosledu, već sam ih skroz nasumično nabrajala. Odmah nakon ovog pišem i novi blog, ali o tome kasnije. Da ne dužim više sa ovim uvodnim delom, hajde da krenemo sa temom bloga!

John Legend, Wendy – Written In The Stars

Saradnja Johna Legenda i članice K-Pop grupe ,,Red Velvet” – Wendy, zvuči stvarno predivno. Jedna totalno relaksirajuća nota u ovoj pesmi, pa uživajte.

Laura Marano – Me

Konačno je prethodne nedelje izašao novi singl Laure Marano. Nadam se da će konačno objaviti i svoj prvi solo album, ali i da će ova pesma dobiti pažnju koju zaslužuje jer je super.

Sigala, Ella Eyre, Meghan Trainor – Just Got Paid ft. French Montana

Stihovni video ove pesme je izašao prošlog meseca još, ali je ova pesma konačno dobila i spot pre par dana. Nešto brža pesma, koja vas tera na ples!

Jess Glynne – Thursday

Ako ste čitali moj prethodni blog, koji je bio recenzija novog albuma Jess ,,Always In Between” već znate da je ova fenomenalna pesma najnoviji singl sa albuma.

Jonas Blue, Liam Payne, Lennon Stella – Polaroid

Mislim da već sam naslov, kao i podatak o tome ko su izvođači pesme govori već u startu koliko je pesma stvarno mnogo dobra.

Dua Lipa – Running
https://www.youtube.com/watch?v=maAZ60al-RE
Još jedna od novih pesama Due, koja je izašla danas. Naravno, pesma je u svakom slučaju stvarno extra. Još uvek je nema na njenom zvaničnom kanalu, ali evo fan stihovnog videa. Inače, jedan od autora ove pesme je Andrew Wyatt.

Billie Eilish – When The Party’s Over

Prava pesma za vas ako ste ljubitelji balada, neke ,,dreamy” i možda čak i nekako jezive muzike (naravno, to govorim u pozitivnom smislu). Pesma je stvarno predivna.

Zayn – Fingers

Nova pesma od Zayna, za koju se priča da će biti jedan od singlova sa njegovog drugog albuma. Opuštajuća, ali i istovremeno osvežavajuća pesma.

Phantoms – Lay With Me ft. Vanessa Hudgens

Naravno, na listi se nalazi i najnovija pesma Vanesse Hudgens. Ona je ovde gostujući izvođač, ali svakako je ona čiji je vokal glavni u pesmi.

Zara Larsson – Ruin My Life

Već ste mogli da pretpostavite da će se neka Zarina pesma naći na ovoj listi. Pa, u pravu ste. Evo njene najnovije pesme, koja će verovatno biti vodeći singl sa njenog trećeg albuma.

Alessia Cara – Trust My Lonely

Pesma koja bi trebalo da se nađe na njenom drugom albumu, kao jedan od singlova. Iskreno, jedva čekam taj album!

Bad Bunny ft. Drake – Mia

Definitivno jedna od pesama kojima sam ,,opsednuta” u prethodnih nekoliko dana. Stvarno zvuči super, ne znam šta bih više rekla o njoj.

Bazzi ft. Camila Cabello – Beautiful

Ova pesma je takođe izašla pre nekih mesec dana, ali je tek pre neki dan dobila spot. Sve izgleda i zvuči savršeno. Toliko i njoj.

Little Mix – Woman Like Me ft. Nicki Minaj

Najnovija pesma grupe Little Mix, kojom su najavile svoj novi album. Za sada još uvek nema spot, ali ne sumnjam da će uskoro i to da se ostvati. U svakom slučaju, za pesmu imam samo reči hvale.

Dua Lipa, BLACKPINK – Kiss And Make Up

Ovu pesmu čekam od trenutka kada ju je Dua najavila početkom prošlog meseca. I malo je reći da sam oduševljena. Znam da inače ne stavljam favorite na ovakve liste, ali ovoga puta moram da naglasim ovu pesmu kao trenutnu najdražu.

I to bi bilo sve što se tiče mog 40. bloga, nadam se da vam se dopao. Očekujte od mene vrlo brzo novi blog. Nadam se da vam je bilo interesantno da ga čitate i da ste podstaknuti makar malo da poslušate neku od ovih pesama (ako već niste). Koje su vaše omiljene pesme sa ove liste? I koje su vaše omiljene pesme koje su nedavno izašle, inače? Napišite u komentarima. Puno pozdrava, Sunčica.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Sunčicin blog: Pesme koje su nedavno izašle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.