Madison Beer i Brooklyn Beckham su u vezi, ona već upoznala roditelje!

Madison Beer prošla je kroz buran raskid sa Jackom Gilinskyim ali sad je prošla utehu u Brooklynu Beckhamu, sinu Davida i Victorie Beckham! Njih dvoje ne samo da su viđeni zajedno ovog vikenda već je otkriveno da ju je on predstavio svojoj porodici!

Novi par u četvrtak je već bio na dejtu gde su stigli držeći sa za ruke, bez želje da skrivaju svoju vezu. Njima se pridružila i njegova Victoria ali mediji tvrde da ni pred njom nisu skrivali koliko se vole! Kao i Madison i Brooklyn je donedavno bio u vezi, sa glumicom Chloe Grace Moretz od koje se prilično mirno rastao.

Madison je prethodnih nedelja bila u žiži interesovanja javnosti jer je na internet stigao snimak u kome je njen tadašnji dečko konstantno vređa. Međutim, kako je objavio Jack Johnson koji već godinama sa Jackom Gilinskym čini tandem Jack & Jack, Madison je bila takođe podjednako užasna prema njemu a ovaj snimak je namerno pustila u javnost, uz pomoć jedne svoje obožavateljke.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Madison Beer

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Madison Beer: Justin mi je usadio smisao za modu!

One thought on “Madison Beer i Brooklyn Beckham su u vezi, ona već upoznala roditelje!

  1. Tek sam sad saznala da je Brooklyn sin od Davida lmao? Inače su slatki zajedno i ako su srećni što da ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.