Velika čast: Becky G će predvoditi Selenin festival u Teksasu!Becky G počinju da se otvaraju vrata sve više – ovoga puta imaće priliku da predvodi festival Fiesta de la Flor!

Ovaj festival održava se po četvrti put u Teksasu i odaje počast Seleni Quintanilli, a za Becky ovo je raj jer je ona bezbroj puta pevala Selenine pesme na koncertima! Becky je bila presrećna kada se čula sa Seleninim bratom, a sama Sel za nju predstavlja idola. „Ona je simbol svega što mi je bilo potrebno dok sam odrastala. Ona mi je pokazala da nema potrebe birati između španskog i engleskog života, ja sam 100% i jedno i drugo i neću da se osećam podeljeno“ ističe ona.

I dok Becky najavljuje da će ovaj festival biti njen san, ona svojom muzikom već uspeva da ostvari jedan – „Mayores“ hit je prvi i na top listama Latinske Amerike, a Becky spada u šest najmlađih zvezda koje su ovo postigle! „Osećam se kao da letim. Kao da je počelo da mi se vraća sve za šta sam vredno radila godinama. Nadam se da će ovo inspirisati i druge“ kaže ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Becky G

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Uvek uz nju: Becky G oduševljena hrabrošću Demi Lovato

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.