Uvek tu kad zatreba: Biebs i čuvena voditeljka pomažu siromašnu školu! (VIDEO)

12729644_231668470499808_922628816_n

Nakon što je do nje doprla priča o detroitskoj školi Spain Elementary – koja ima oštećen krov, salu za fizičko u raspadu i učionice bez grejanja – Ellen DeGeneres pokrenula je akciju za prikupljanje pomoći ovoj ustanovi, koju uglavnom pohađaju siromašna deca!

Legendarna tok-šou voditeljka objavila je u svojoj poslednjoj emisiji da će američka kompanija Lowe’s donirati školi 500.000 dolara, uključujući 50.000 dolara u novim računarima, kao i poklon Viza kartice u vrednosti od 100 dolara za svakog nastavnika i sve druge zaposlene u školi. “Želela sam da vas iznenadim,” poručila je ona ovoj školskoj zajednici u videu koji je nedavno postovala na internetu. “Voli vašu školu i volim ono za šta se zalažete.” A da čitava stvar bude još značajnija, Ellen je u ovu dobrotvornu akciju uključila i Justina Biebera, koji je u spotu naveo da će priložiti po jedan dolar od svake prodate ulaznice za njegov koncert u Detroitu 25. aprila. Tako će uz pomoć voditeljke, pop superstara i kompanije Lowe’s, Spain Elementary dobiti neophodna sredstva za renoviranje, te se nadamo da će njeni učenici uskoro pohađati nastavu u jednom lepšem i zdravijem okruženju. Pogledajte video!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  2015 AMA: Tay, Ari i 1D u konkurenciji za najbolje izvođače godine, Belieberi besni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.