“Uskoro”: Nova muzika Marcusa i Martinusa stiže naredne nedelje!

MMeri odavno ne mogu da dočekaju da Marcus i Martinus konačno objave neku novu pesmu, ali čekanju je kraj! Momci su na svom Instagram profilu najavili dva važna datuma, a njihove reči jasno ukazuju da će oni tad predstaviti novu muziku, a možda i spot koji će označiti početak nove ere!

Momci su tako objavili snimak u kojem do beskraja ponavljaju reč “soon” uskoro, a u komentaru stoji, “‘Uskoro’ je obećanje koje nema datum isteka. Žao nam je što ste toliko čekali. USKORO se dešava. Nova muzika. Upamtite datume.”

Datumi su 7.6. i 10.6. pa se pitamo šta oni znače? Ako će se 7.6. pojaviti nova pesma, da li 10.6. sledi najava za album ili možda spot? Nova muzika dolazi u pravo vreme, jer momcima počinje letnja turneja nastupima od 16. juna, pa nema sumnje da će MMeri to moći da čuju uživo!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #160 - Poslednja nedeljna lista u 2018. godini!

6 thoughts on ““Uskoro”: Nova muzika Marcusa i Martinusa stiže naredne nedelje!

  1. Naredna pesme nosi naziv ,,Lie to you''. Nju su najavili još 28.09.2018. kada su obljavili spot za pesmu ,,Invited'' pa na samom kraju spota. Plus nju si i pevali na par koncerata…

  2. Naravno , 7.6 Martinusov omiljeni broj je 7
    10.6 Marcusov omiljeni broj je 10 😏😏😏😎😎😎😎😂😂😂😂😂😻😻😻😻😻👍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.