PewDiePie uzrujan što se ne nalazi u YouTube trendovima u Americi!

PewDiePie je jedan od najpopularnijih content cretora odnosno jutjubera na svetskom nivou, ali to ne znači da se on odlično kotira na američkoj listi YouTube trendova. Očekivano? Za njega definitivno ne, jer se čini da je bio uzrujan kada je jutjuber Coffee Break objavio šta se u Americi zapravo odlično kotira!

PewDiePie inače nikada ne ćuti kada se sa nečim ne slaže i obično o tome i govori u videima, a ovoga puta pokrenuo ga je video sa kanala Coffee Break koji je analizirao detaljnije Trending Tab deo na YouTubeu koji je svima interesantan ali pomalo nejasan, naročito za Ameriku jer u vrhu se skoro nikada ne nalaze content creatori, već tradicionalnije emisije poput Ellen Show, Jimmyja Kimmela ili Fallona, ili neke popularne pesme!

Coffee Break se u videu iznad posebno udubio u analizu podataka, tako da ako vas ova tema zanima, možda će vam do kraja videa biti jasnije! PewDiePie je na ovaj video odgovorio rečima da je Trending totalno bespotreban na YouTubeu. „Samo izbrišite Trending deo, dosta mi je da slušam o njemu. Mislim da je on tu samo da nervira ljude. Mislim da su jutjuberi za mnoge i dalje sadržaj koji nije bezbedan, tradicionalni mediji zato uvek prolaze bolje“ kaže on u svom videu u kom priča o ovoj situaciji.

Pročitajte još  Baš je ne voli: PewDiePie ponovo ponižava Demi Lovato!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/PewDiePie

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.