Francia Raisa: Selena i ja smo prošle kroz depresiju nakon transplantacije bubrega!


Selenina najbolja prijateljica Francia Raisa govorila je u novom intervjuu o teškom periodu kroz koji su prošle njih dve nakon transplantacije bubrega i otkriva da je sve to dovelo čak i do depresije!

Franciji je objašnjeno da će njoj kao donatoru bubrega biti mnogo teže da se oporavi zato što gubi nešto što njeno telo nema potrebu da odbaci, a ona je bez obzira na sve to prihvatila taj rizik i produžila život Seleni. “I bilo je teško,” priznaje Francia i dodaje da su obe upale u duboku depresiju. Ona je pred kamerama čak i pokazala ožiljak koji joj je ostao od operacije i na sve to dodala da nas ožiljci ne definišu, već da su oni deo naše priče. “Ožiljci su deo naše priče koji nas čine posebnim i drugačijim,” zaključuje Francia.

Ona ističe da ovo uopšte nije bilo lako za nju, jer je navikla da stalno bude u pokretu, a sada čak nije bila sposobna ni sama da se istušira ili prošeta psa. Francia kaže da ju je ovaj događaj sa Selenom naučio da mora da prođe kroz teške situacije u životu što je dovelo da sada više ceni novo poglavlje života koje je započela.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Francia Raisa

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Samo što nije: Selena spremna da objavi novi singl sa novog albuma!

One thought on “Francia Raisa: Selena i ja smo prošle kroz depresiju nakon transplantacije bubrega!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.