Tragična ljubavna priča: Tini predstavila spot za “Por Que Te Vas”!

Martina Stoessel objavila je još jedan spot za aktuelnog albuma “Quiero Volver” a interesantno, ponovo je reč o numeri na španskom ali i muzičkoj saradnji, ovog puta sa El Dandee i Cali!

Spot je veoma zanimljiv i tužan jer govori o tragičnoj ljubavnoj priču – dvoje zaljubljenih se posvađaju i idu svako na svoju stranu. Iako oboje verovatno misle da to nije njihov poslednji susret, ispostavićemo se da to nažalost nije istina…

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

12 thoughts on “Tragična ljubavna priča: Tini predstavila spot za “Por Que Te Vas”!

  1. Famoza, Jorge je objavio spot u prošli petak, a vi ste jučer tek to objavili.. Danas je Tini sa svojim novim spotom izašla i vi ste odmah to objavili… Znam da objavljujete određen broj objava na str, ali objasnite mi zašto Tini ima tu privilegiju da se o njoj odmah piše, a Jorge je stavljen u drugi plan?

    PS: Spot je odličan i nemam zamjerke na spot…

    PSS: Udarajte Tinistas po minusima, ja se samo tu borim da i Jorge isto dođe u prvi plan, ali ako vas to smeta, samo dajte po minusu udarajte…

  2. Ponosna sam na sve sto je uradila sa samo 21 godinom, ovaj spot je savrsen, a ona pogotovu 👑👑🌍

    1. Spot je strašan! Ja inače imam fobiju od vatre! Mislim, spot je dobar, ali od one vatre mi se naježila koža i digla kosa na glavi, užasno se bojim vatre!

  3. Famozo na instagramu pogledajte nalog @rodostessel to je Tinin ujak i postavio je par slika srpskog casopisa HEJ gde se spominje Martina i Violetta!!!!!! Molim vas pisite o tome!

  4. Spot je super, ali od one vatre mi se naježila koža i digla kosa na glavi, užasno se bojim vatre! Imam fobiju od vatre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.