Tinisti podeljeni: Ko je momak iz spota “Great Escape”?

13584213_620814668096694_1927446145_n

Mnogi Tinisti priznaju samo Jorgea Blanca kao dovoljno dobrog za Martinu Stoessel (iako je on naravno u dugoj vezi) pa nisu baš naročito srećni što je ona u spot za “Great Escape” u zagrljaju drugog momka s kojim se strasno ljubi! Ipak, znate li uopšte ko je on?

Momak iz spota zove se Pepe Barroso Silva i ima 19 godina a prijatelji ga obično zovu Pepito. On sebe na svom Instagramu prvo naziva studentom univerziteta UCLA u Los Anđelesu ali navodi da je i model odnosno fudbaler! Pepe je sin uspešno biznismena iz Španije a od 2014. godine on živi u Los Anđelesu gde studira menadžemnt.

Osim toga, on se bavi i fudbalom a uloga u timu mu je golman! Koliko je on dobar u tome govori da je 2011. godine bio proglašen za jednog od najboljih mladih golmana u Španiji, gde je branio za Atletiko Madrid! Kako on navodi, njegov najveći san jeste da se u životu upravo bavi ovim sportom a da sve ostalo bude sporedno! Pepe je inače veoma srećan zbog toga kako je spot ispao ali iako fandom već smešta umišlja, Pepe nije zainteresovan za romansu i već se vratio u LA gde nastavlja vredno da radi.

Mediji njega inače opisuje kao dobrog momka koji i pored svog porodičnog bogatstva živi običnim životom i želi da do uspeha dođe sam! Martina će sigurno i ubuduće raditi sa raznim zgodnim momcima u spotovima ali moramo priznati da ne znamo niti jedan primer da se baš na snimanju spota rodila ljubav!

Pročitajte još  Famoza music chart #86 - glasajte za omiljenu pesmu svakog dana!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Pepe Barroso Silva

Danas 9. jula na famoza.net ti poklanjamo jedan “Revival” CD Selene Gomez! Sve što treba da uradiš jeste da u novom izdanju Famoza TV pronađeš jedan skriveni pojam vezan za Selenu Gomez e a drugi u jednom od priloga koje ćemo objavimo između 15 i 21h. Oba pojma pošaljite na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Selena CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma, dobija CD! Skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

13 thoughts on “Tinisti podeljeni: Ko je momak iz spota “Great Escape”?

    1. Nema još uvek drugog pojma i ja već dugo čekam ali nema…valjda će uskorooo

  1. Draga Famozo, želim vas pitati, kada šaljemo pojmove za Selenu da li da u Subject napišemo 'Revival CD' ili 'Selena CD'? Jer sam na 1 mjestu kod vas našla da treba Revival, a na 2. Selena

  2. Zar se nisu Gigi i Zayn zaljubili na snimanju spota?
    Bar sam ja to tako razumela

  3. Molim vas odgovorite mi, da li da u subject napišem 'Revival CD' ili 'Selena CD'? Molim vas brzo mi odg!! ♥

  4. Kada je Tini izbacila sliku sa njim, tagovala ga je ? Naravno, odmah sam isla da ga vidim i bas je zgodan i lep mladic ?? Ako se Tini i Pepe smuvaju (Pepini) bice bas simpaticni ? I naravno ako je srecna, podrzacu je! ??? Takodje stavite se na mesto Steph ? Jadna ? Jorge i ona su srecni.. pa ne preterujte ? Jortini nije i nikada nece postojati ? Iz dana u dan sipatizeri Jortini su joj se popeli na glavu ? Ukapirajte da je Jorge srecan i da Tini ne vidi kao devojku sa kojom bi bio u vezi, vec kao sestru ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.