To bi bilo fenomenalno: Martina Stoessel snimila duet sa Sabrinom Carpenter?

13534352_652555608227953_1859765618_n

Martina Stoessel obećala je da će imati posebnog gosta u spotu za “Got Me Started” a njenu novu objavu na Twitteru fandom tumači kao znak da je u pitanju njena nova drugarica, Sabrina Carpenter!

Sab i Tini imale su priliku da se druže u Madridu pre nekoliko meseci a njihova zajednička fotka ujedno je i najlajkovanija na Instagramu Martine Stoessel! Fandom je spisak kandidata za pojavljivanje u spotu suzio na tri imena, a u pitanju su Jorge Blanco, Pepe Barroso i Sabrina Carpenter.

Zajedničko za svoje troje jeste da su bili u Americi odnosno Los Anđelesu u momentu kad je Tini tamo snimala spot ali Tinisti ipak ne veruju da je u pitanju Pepe jer je on već bio u “Great Escape”, dok je Jorge sad u velikoj gužvi oko sopstvene karijere. To ostavlja samo Sabrinu Carpenter, a ako obratite pažnju na Martininu Twitter objavu ispod, među emodžijima ćete primetiti i onaj na kome je plava devojka, što je možda njen način da nam sugeriše ko je u pitanju.

Kako je Martina istakla, izlazak spota je jako blizu – možda saznamo sve već tokom ove nedelje ako ona po svom običaju spot objavi u petak!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Dosta posla za najkraći spot u karijeri: Pogledajte kako je bilo na snimanju Tininog spota "Sueltate El Pelo"!

8 thoughts on “To bi bilo fenomenalno: Martina Stoessel snimila duet sa Sabrinom Carpenter?

  1. Ja msm da ce da snimi duet sa Jorgeom, mada bi bilo super da snimi i sa Sabrinom 😀

  2. Mislim da cak nece biti Sab, jer je ona dobila ulogu u Soy Luni, pa valjd treba da ide na snimanje?
    Mozda je Mercedes Lambre….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.