Ne kriju da su zaljubljeni: Tini Stoessel odgovorila Rodrigu De Paulu na Instagram Stori!

Argentinska pevačica Tini Stoessel i fudbaler Rodrigo De Paul sve više pokazuju svoju ljubav i naklonost putem društvenih mreža. Trenutno su te poruke ukrašene emodžijima, ali i pored tih malih znakova, njih dvoje održavaju dobar odnos koji imaju.

U popodnevnim satima ove nedelje, nakon što je održala jedan od najvećih koncerata u svojoj karijeri, Tini Stoessel je odgovorila na Instagram Stori Rodriga de Paula i dodala jedno srce. Na ovaj način pevačica nije ostavila sumnju da je zaljubljena u fudbalera. Rodrigo je na svom Instagramu objavio da je veoma nestrpljiv što će videti svoju devojku ove nedelje na koncertu, koji će se emitovati na jednoj od digitalnih platformi. Možemo videti fudbalera – doduše,  još uvek u sportskoj odeći, kako leži na krevetu sa laptopom, spreman za početak koncerta. Ali živci i strepnja su ga savladali: „Hajde! Koliko je još ostalo?“, napisao je on.

Rodrigo de Paul je na pripremama i trenira sa reprezentacijom Argentine; savršeno bi bilo da je mogao da dođe uživo da je vidi, ali je za sada ovo jedini način da bude uz svoju devojku i podrži je.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Sandrin blog: Mojih šest najdražih kombinacija iz "Tini" kolekcije!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.