Tini oborila još jedan rekord sa “Te Quiero Mas”, danas se vraća i vlogovanju!

Samo lepe vesti za Tiniste ovih dana! Martina Stoessel beleži velike uspehe pesmom “Te Quiero Mas” koja je za prvih nedelju dana pogledana čak šest miliona puta! To je njen daleko najbolji rezultat jer u prošlosti niti jedna njena pesma nije došla ni do pet miliona za isti vremenski period!

Tini za svoju novu pesmu dobija samo pohvale a ovako jake brojke mogle bi mnogo da pomognu njenoj daljoj promociji! Nevolja je ipak što je reč o pesmi na španskom – svi znamo da je “Despacito (remix)” bukvalno jedini fenomenen u poslednjih ko zna koliko godina koji je uspeo da probije jezičku barijeru i zavlada Amerikom i Britanijom. Ipak, i povratak među nominovane za nagrade po Evropi i latino nagrade bi bio veliki korak unapred.

Druga dobra vest odnosi se na konačan povratak Tini vlogovanju! Ona je to i zvanično najavila na svom Twitter profilu tako da novi video možemo očekivati danas a po njenom običaju, to se uglavnom desi negde oko 17-18h! Mnogi veruju da će ova epizoda biti posvećena upravo snimanju spot za aktuelni singl!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Anastasija nam je pripremila intervju sa nemačkom Tinistom: Pogledaj i kako izgleda njena kolekcija!

6 thoughts on “Tini oborila još jedan rekord sa “Te Quiero Mas”, danas se vraća i vlogovanju!

  1. Konačno novi video. I broj preplatnika na Tininom kanalu raste iz dana u dan, prešla je 900.000 sve je bliža brojci od 1.000.000. Uprkos svemu, ona je jedna velika umetnica, koja je bolja od mnogo njih iz Severne Amerike

      1. Na te baš popularne nisam mislila, ali ima mnogo njih kojima Tini može da parira. Za mn je naravno Tini najbolja. Da, po popularnosti oni su ubedljivo popularniji. Ali po umetnosti, Tini od mnogo njih može da bude bolja.

      2. Istina je da su oni iskusniji i znaju vise toga ali Tini je tek pocela a osim toga oni su iz USA i njima je mnogo lakse ds postanu poznatiji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.