Teško im je: Marcus i Martinus izgubili još 100 hiljada pratilaca

Iako je korona virus pogodio čitavu muzičku industriju, malo je izvođača koji su je toliko jako osetili kao Marcus i Martinus. Već smo pisali o tome da su momci izgubili silan novac u prethodnih 12 meseci, ali važnije od toga, gube i fanove. Momci su godinama stojali na brojci od 1,5 miliona ali nažalost, ona je pala na 1,4, a sad i na 1,3 miliona.

Gubitak tolikog broja ljudi jeste znak za uzbunu, i nema šanse da to ne shvataju oni i njihov tim. Razloge zašto se ovo događa verovatno već znate – sem povremenog izbacivanja singlova, novog albuma i turneje nema već godinama. Samim tim, stara publika se osipa, a novi fanovi ne dolaze, jer njih gotovo ni da nema u medijima.

Nikome od nas nije lepo što se sve ovo dešava, pogotovu jer znamo kakav odnos oni imaju prema Srbiji, pa i ostatku ovog regiona. Iako nas često pitate da li se nešto dešava, odgovor ostaje negativan. U ovom momentu, ne možemo ništa nego da očekujemo da oni najave nešto veliko, a to je u najmanju ruku album.

Što se turneje tiče, nje sigurno neće biti ove godine, a ni 2022. ne deluje previše optimistično. Deo izvođača jeste najavio tako nešto, ali Marcus i Martinus očigledno nemaju takav luksuz da počnu sa prodajom karata, a onda budu primorani da otkažu ili pomere svoje nastupe. Nažalost, čeka nas neizvesna jesen.

Pročitajte još  Dva meseca pred koncerte u Beogradu i Zagrebu i Ljubljani, Marcus i Martinus objavili novu pesmu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Teško im je: Marcus i Martinus izgubili još 100 hiljada pratilaca

  1. Na ne znam da li fanovi treba da se nadaju koncertu Marcusa i Martinusa 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💖💖😭😭😭😭

  2. Svi koji napuste Marcusa i Martinusa nisu pravi fanovi, pravi fanovi zauvijek ostaju sa njima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.