Taylor Swift: Sama gledam “Game of Thrones” i plačem!

Svi na svetu izgleda da gledaju čuvenu seriju “Game of Thrones”, a naravno da je među njima i Taylor Swift, koja inače pasionirano prati razne serije. Tay ipak ističe da je ova serija za nju toliko emotivna da ju je sramota da je gleda u društvu pošto stalno navija, tapše i plače prateći dogodovštine glavnih junaka.

“Gledam TV sa svima koji žele da mi prve društvo, ali postajem veoma emotivna kad je u pitanju Game of Thrones”, ističe ona pričajući za britanski BBC Radio 2. “Kad sam čula da će najnovija epizoda biti i najuzbudljivija, što je i bio slučaj, mislila sam da je najbolje da je gledam sama.”

Ova serija će se posle osam godina završiti 19. maja, a Tay ističe da je gledanje nove epizode za nju uvek najbolji način da se opusti posle napornog dana. “Sedim na kauču, tri mačke su na pet metara od mene i gledam novu ‘Game of Thrones’ epizodu. “Bilo je odlično – neću da kvarim zabavu ljudima ali vau!”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nestvarno! Devojka istovremeno crta portret Taylor levom, a Selenu desnom rukom! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.