Taylor Swift nije nimalo lepo predstavljena u novoj knjizi!

Porodica Kennedy vekovima važi za bogatu i uticajnu, pa nije ni čudo da postoji dosta autora sa željom da njihovu priču ispričaju i na papiru – poput J. Randy Taraborrelli. Nije tajna da je Taylor Swift bila u kratkoj vezi sa Conorom Kennedy-jem, jednim mlađih članova ove porodice.

U svojoj novoj knjizi “The Kennedy Heirs”, J. Randy Taraborrelli dotiče se sa izvorom bliskim porodici i teme Conorove i Taylorine romanse. Tay je nekoliko nedelja nakon što su počeli da se zabavljaju kupila kuću u vrednosti od 5 miliona dolara blizu kuće Kennedy-ja u Hyannis Port-u.

Conor, koji je tada imao samo osamnaest godina, bio je nervozan i preplašen zbog tako velikog koraka tako rano u vezi. “Ona mu se sviđala, nemojte da me shvatite pogrešno, ali ceo ovaj korak sa kupovinom kuće ga je malo uplašio”, prenosi izvor za Us Weekly, “delovalo mu je kao da se ona previše vezala, ipak daje 5 miliona samo da bi bila blizu njega”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Istorijski momenat! Taylor Swift odgovorila našoj Swiftie Ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.