Taylor Swift je bila u konkurenciji: Odlučeno je ko nastupa na poluvremenu Super Bowla!

Već neko vreme se spekuliše ko bi to mogao da nastupi na polufinalu Super Bowla, da se čak pričalo da je u opciji i Taylor Swift koja će ipak biti zauzeta promocijom svog sedmog studijskog albuma “Lover”, ali i pripremama za nastupe po festivalima u Evropi, kao i planiranjem koncerta u Berlinu sa kog će deo Famoza tima gledati da vam prenese što veći deo atmosfere!

Polufinale ovog takmičenja održaće se 2. februara 2020. godine na stadionu “Hard Rock” u Majamiju i ne treba ni spominjati kolika čast je za izvođače da imaju priliku da nastupe na ovakvom mestu u okviru ovako važnog događaja za koji se biraju velike zvezde! Ovog puta pred publiku će stati dve veoma vatrene pevačice i obe su imale prilike da posete naš region – Jennifer Lopez i Shakira!

Glasine su prvo osvanule na Twitteru, pa ih je JLO zatim i potvrdila putem svog Instagram profila kroz dva posta. Isto je kasnije uradila i Shakira, a i zvanični sponzor ovog događaja Pepsi!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  GIVEAWAY: Osvojite albume od Sel, Shakire, Katy i Imagine Dragons!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.