Tay, Ari, BTS… Pogledajte najbolje nastupe sa Billbord Music Awardsa!

Billboard Music Awards uvek nam donese tonu spektakularnih nastupa, a tako je bilo i prošle noći kad su na scenu izašle i neke od najvećih zvezda, poput Taylor Swift, The Jonas Brothers, BTS ili Ariane Grande. Na sreću, svi ovi nastupi već sad su postavljeni u svojoj zvaničnoj formi na YouTubeu!

Taylor je priredila pravi vizuelni spektakl sa desetinama plesača i čitavim bendom, a na sceni joj se naravno pridružio i Brendom Urie kako bi oni zajedno otpevali hit “Me!”

Prostora je bilo i za spektakularni povratak The Jonas Brothers koji su iskombinovali “Jelaous”, “Cake By the Ocean” i “Sucker” u svom šestominutnom nastupu podigavši temperaturu do maksimuma!

Veliki nastup imala je kraljica popa Madonna koja je udružila snage sa Malumom i izvela neverovatan nstup sa tonom holograma na sceni!

Ariana Grande je odabrala da izvede svoj megahit “7 Ring”, a nemoguće je da vas ne ponesu emocije kad shvatite da čitava publika peva zajedno sa njom!

Jedino što još uvek čekamo jeste zvanično objavljivanje nastupa BTS, ali do tad možemo gledati snimak iz publike tokom izvođenja pesme “Boy With Luv”!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Arini saradnici otkrivaju: Pesma "Bang Bang" je njena velika greška!

One thought on “Tay, Ari, BTS… Pogledajte najbolje nastupe sa Billbord Music Awardsa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.