Svi mi koji volimo Martinu Stoessel

ms

Draga Famozo.net,ovo je link moje stranice! Evo ukratko o mojoj stranici: Ima preko 500 ?, imamo dva admina i jednu urednicu, igramo razne kvizove, uskoro pravimo Instagram i blog! Fanovi nisu nikako aktivni, kada objavimo jednu objavu na dan bude preko 200 pregleda, a nema ni lajka ni komentara! Pa bih voljela da nas link stranice završi na vašem sajtu! Uskoro i pravimo kasting za editora i admina! <3 Najbolja ste redakcija na svijetu! <3 Pozdraav! Facebook: Svi mi koji volimo Martinu Stoessel

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Novi razlog za ponos: Tinina mama objavila fenomenalnu fotku fandoma iz Srbije!

3 thoughts on “Svi mi koji volimo Martinu Stoessel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.