Like ako voliš Martinu Stoessel Tini

sfw

Hey Famoza, ja sam Mara vaš vjerni čitatelj …Nadam se da ćete objaviti moju stranicu “Like ako voliš Martinu Stoessel Tini”. Stranica je napravljena 6.5.2016 godine imamo 234 ? za sada ali voljela bih da imamo još više fanova !!! Na stranici ne objavljujemo samo o Martini već i o drugim glumcima iz Violette… Nadam se da ćete je promovirati.

Facebook: Like ako voliš Martinu Stoessel Tini

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kako izgledaju pregovori sa Sel i da li Harry zaista odlazi u glumce? FamozaTV #11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.