“Sweetener Tour” film Ariane Grande: Sve što znamo o njemu

Ariana Grande već jako dugo golica maštu fanova idejom da objavi film koji prati njen život, nastupe i bekstejdž na turneji “Sweetener”, ogromnoj turneji koju je megazvezda imala tokom prošle godine. Sad je već izvesno i jasno da se ova ideja sprovodi u delo, samo treba da se odluči gde će film biti prikazivan i mi vam iznosimo sve detalje koji su o filmu poznati za sada.

Taylor Swift, Lady Gaga, Katy Perry i druge velike zvezde već su radile ove projekte, tako da Ari ide njihovim stopama. Trenutno se razmatra kako će se svi već snimljeni kadrovi uklopiti i šta će na kraju nastati od filma, i naravno, pregovara se kome će film pripasti za emitovanje. “Pored što su snimani njeni nastupi, Arianu je kamera pratila i u bekstejdžu i dok je putovala. Tokom cele turneje su je pratile kamere i ima dosta materijala. Film će biti brutalno iskren i govoriti iskreno o tome kako je živeti na putu mesecima ali će biti i toplih, srećnih trenutaka” govori izvor.

U našem Instagram postu koji vidite ispod već smo vam preneli pre nekoliko dana da se vrše pregovori da li će Netflix kupiti film, ili će to možda biti YouTube, ali Netflix vodi sa već ponuđenih preko 5 miliona dolara. Ako YouTube ponudi više, to će biti pravi rat!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Ariana sve bliža velikoj filmskoj ulozi!

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.