“Kako će nam deca izgledati”: Ariana Grande čestitala rođendan svom dečku!

Ariana Grande i Dalton Gomez su u vezi možda i duže nego što vam se čini – zbog pandemije korona virusa i mi smo izgubili osećaj koliko je ova godina proletela, a sudeći po navodima da su njih dvoje zajedno još od pre izolacije, od januara, ovo im je zapravo osmi mesec u vezi! Oni na fotkama i dalje izgledaju kao tek zaljubljeni golupčići, što možete videti i u najsvežijim videima koje je Ari podelila svečano na Daltonov rođendan – ovo je naročito obradovalo fandom jer Ari ne kači često slike sa njim!

Naime, rođendan Arinog dečka Daltona bio je juče, a Ari je tu priliku iskoristila da podeli nekoliko slatkih videa. Takođe je i napisala: “Srećan rođendan mojoj bebi, mom najboljem drugu, mom omiljenom delu svakog dana, volim te” napisala je Ari. Najsmešniji deo ovog posta je poslednja slika, jer se Ari našalila mimom kako bi mogla izgledati njihova deca, kad se spoje njihove dve face!

O Arianinom uticaju na mlade i okolinu ne moramo mnogo da pričamo jer već znate za to, a o tome ponovo svedoče njene fotke sa odmora u društvu Daltona Gomeza, kada su njih dvoje u toku nedelje boravili u nacionalnom parku Grand Canyon uživajući na suncu, a Ari se fotkala u jako lepom zelenom bikiniju, koji je rasprodat u roku od nekoliko minuta! Bikini je pripadao kolekciji White Fox Boutique iz Australije i koštao je svega 40 dolara, pa je bio i pristupačan, pa su sve veličine odmah i “planule”.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Prava stvar: Demi Lovato nije pozvana na Arin koncert ali ga promoviše svim srcem!

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.