Sunčicin blog: Pesme koje su nedavno izašle!

Ćaos, ponovo! Sunčica je i tu sam sa svojim 55. blogom po redu. Ovoga puta su tema bloga pesme koje su nedavno izašle. Već sam par puta pisala ovakve blogove i možda već znate da svakog meseca napišem ovakav blog, tako da evo novog. Naravno, kao i sve svoje blogove, počeću sa nekoliko uvodnih reči a potom i sa samom temom ovog bloga.

Dakle, što se ove teme tiče, ovoga puta sam uključila tu stvarno svakakve pesme, ima i latino muzike, ali i K-Pop muzike i stvarno je svašta uključeno u ovu listu. Mislim da će uskoro biti nastavak neke od listi pesama koje…(ovaj deo je za sada prazan jer se još uvek dvoumim koja će tema biti, no o tom potom). Pred vama je, kao i uvek, 15 pesama koje su nedavno izašle, a razmišljala sam da možda i na svake dve nedelje počnem sa pisanjem ovih blogova jer bih tako više pesama uključila. Jedina ,,smetnja” je činjenica da sam ja nestrpljiva pa jedva čekam da napišem ovakve blogove i onda dosta pesama koje sam htela da uvrstim ovde jednostavno zaboravim da nabrojim u svoj toj žurbi, a ne bih htela da se to dešava. Svaku sam ukratko opisala, kao i uvek, da blog ne bi bio predugačak. U svakom slučaju, još ću razmisliti o svemu tome. Ne želim više da dužim sa ovim uvodnim delom, već hajde da počnemo sa temom ovog bloga.

Ozuna – Devuélveme

Jedna od najnovijih pesama koje izvodi pevač Ozuna a izašla je početkom ovog meseca. Njen naslov bi na engleskom bio, otprilike ,,Give Me Back”, a inače radi se o jednoj stvarno opuštajućoj pesmi.

EXO – TEMPO

Singl sa najnovijeg albuma K-Pop grupe Exo ,,Don’t Mess Up My Tempo” koja je izašla u toku prošle nedelje (u trenutku kada pišem ovo) i zvuči stvarno fantastično.

Benny Blanco, Calvin Harris – I Found You

Fantastična pesma u kojoj Calvin Harris pokazuje svoje odlične glasovne sposobnosti. Priča se da će ovo biti drugi singl sa Benny-evog albuma, no još uvek ništa nije zvanično.

TINI, Cali Y El Dandee – Por Que Te Vas

Naslov ove pesme na engleskom bi bio ,,Why Do You Go Away?” a ova pesma je najnoviji singl sa albuma a tada je i dobila spot, koji je stvarno emotivan.

gugudan – Not That Type

Vodeći singl sa njihovog novog extended playa ,,Act 5: New Action” koji je izašao pre svega nekoliko dana i koji zvuči stvarno odlično!

Anne-Marie – Perfect To Me

Sjajna pesma koja ima važnu poruku i koja predstavlja nešto drugačiju verziju njene pesme ,,Perfect” koja je izašla tokom ovog proleća u okviru njenog debitantskog albuma ,,Speak Your Mind”.

Karol G, Maluma – Créeme

Naslov ove pesme na engleskom bi bio ,,Believe Me”. U pitanju je super saradnja Karol G (za koju možda već znate da mi je među omiljenim pevačicama) i pevača Malume, i zvuči stvarno mnogo dobro.

Little Mix – Joan Of Arc

Jedna od pesama sa njihovog novog albuma koji će izaći ovih dana i ujedno jedna od pesama za koje su Little Mix rekle da im je među omiljenima sa ,,LM5″.

BTS – Airplane pt. 2 (Japanese ver.)

Japanska verzija njihove pesme koja zvuči stvarno fenomenalno. BTS zaista oduševljavaju svakom svojom novom pesmom.

Clean Bandit – Baby ft. Marina & Luis Fonsi

Najnoviji singl sa njihovog novog albuma ,,What Is Love?” koji treba uskoro da izađe, za svega nekoliko nedelja. U svakom slučaju, još jedna odlična pesma.

K/DA – POP/STARS ft. (G)I-DLE, Madison Beer, Jaia Burns

Vrhunska pesma koju izvode članice K-Pop grupe (G)I-DLE Miyeon i Soyeon a takođe i Madison Beer i Jaia Burns koja je inače urađena za igricu ,,League Of Legends” i koja stvarno zvuči moćno.

Jack & Jack – No One Compares To You

Ova pesma je vodeći singl sa njihovog debitantskog albuma ,,A Good Friend Is Nice” koji treba da se pojavi početkom naredne godine i zvuči stvarno odlično.

TWICE – YES or YES

Singl sa šestog extended playa K-Pop grupe Twice ,,Yes or Yes” koji je izašao pre svega nekoliko dana i zvuči stvarno super.

Ariana Grande – thank you, next

Najnovija pesma Ariane Grande koja je izašla prošle nedelje i koja je vodeći singl sa njenog istoimenog albuma koji treba uskoro da se pozdravi.

Hailee Steinfeld – Back to Life

Ovu pesmu sam već spominjala u nekom od prethodnih blogova kao pesmu koja ulepšava dan i koja je urađena za film ,,Bumblebee” u kom ona ima glavnu ulogu.

I to bi bilo sve što se tiče mog 55. bloga, nadam se da vam se dopao. Očekujte od mene vrlo brzo novi blog. Nadam se da je bilo interesantno za čitanje i da ste podstaknuti makar malo da poslušate neku od ovih pesama (ako već niste). Koje su vaše omiljene pesme koje su nedavno izašle? Napišite u komentarima. Puno pozdrava, Sunčica.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Sunčicin blog: Pesme koje su nedavno izašle!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.