Šta se to desilo sa našim MMerima?

Prošle godina bila je neverovatna za naše MMere i toliko dobra da drugi fandomi na tome mogu samo da pozavide. Marcus i Martinus obasipali su vas pažnjom na sve moguće načine, a stalni kontakt Famoza tima sa njima omogućio je i dodatne radosti. Ipak, i pored toga, u fandom se uvukla sumnja.

Momci su tokom čitave godine radili videe za vas, od kojih je poslednji stigao uoči novogodišnjih praznika, a prethodni put su na našu molbu pozdravili sve zemlje odakle su im stigla pitanja za intervju koji smo radili sa njima. Tu nije toliko bitno što Famoza po ko zna koji put pokazuje da se ne ograničava na Srbiju već da nam je stalo do svih vas, već što su momci i njihov tim spremni na tako nešto, a to ne moraju da rade. Verujte da ovaj siromašni region njima ne može da donese ni približno novca koliko Skandinavija gde redovno pune arene, ili bogate zemlje Evrope gde karte mogu da prodaju po mnogo višim cenama. Mi zaista ne vidimo drugi razlog zašto ste im toliko interesantni osim da im je zaista lepo sa vama, i da im se možda i dopada koliko se Famoza trudi da im pomogne. Famoza od toga nema nijedan evro koristi, sem što je nama lepo da vama pričinimo radost, pa dokle izdržimo tako.

Ipak, i pored svega, puno puta smo čuli od MMera da se fandom smanjio i neki veruju da ništa više neće biti kao pre. Ono što želimo da znate jeste da su to normalne faze u životu svih fandoma, jer zvezde nisu konstantno aktivne. Čak će vam i arianatori posvedočiti da su u 2019. godini doživeli preporod jer je njihova ljubimica promovisala dva albuma i išla na veliku turneju, a slično će se desiti i selenatorima i belieberima tokom ove godine, kao što smo pisali u našem velikom koncertnom editorijalu. Ista stvar desiće se MMerima, jer više nema nikakve sumnje da nas uskoro očekuje album momaka a potom i velika evropska turneja naredne jeseni. Zapravo, sudeći po tome u koliko grupa MMera je Famoza ubačena na Instagramu prethodnih nedelja, rekli bismo da se stvari već zahuktavaju!

Pročitajte još  MM tim nam potvrdio povratak u region, Famoza sprema nešto neviđeno!

MMeri, od svoje Famoze možete očekivati da ostanemo medij koji najviše na svetu piše o svemu što momci rade, ali to radimo najviše jer je vama to važno. Mi ćemo iskreno biti presrećni ukoliko se oni vrate, jer to će biti savršena prilika da uživo upoznamo mnoge od vas, a druge vidimo posle niza godina. Želimo da vam priredimo najbolji mogući spektakl, pa da time i drugim fandomima pokažemo šta ih očekuje kad njihove zvezde dođu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Stian Andersen

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Teror se nastavlja: MM zapratili obožavateljku, njoj profil nestao posle dva sata!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.