Marcus i Martinus: Već godinama ne možemo da odemo na miru ni do prodavnice!

Marcus i Martinus prezahvalni su za svu pažnju i popularnost koju imaju, ali kako oni ističu, cena toga je gubitak dobrog dela privatnosti što se ogleda u tome da nigde ne mogu da mrdnu, a da ih oštro oko MMera ne spazi i priđe im u želju da provede malo vremena sa njima. Iako je to zaista nešto što traje samo po minut, stvar je što je MMera toliko da momci bivaju okruženi i ne mogu da mrdnu na duže vreme.

“Više se ne šetkamo jer nas fanovi uvek nađu. To znači da stalno moramo da stajem”, priča Marcus. “Probali smo u Nemačkoj da odemo u šoping, ali nismo uspeli. Fanovi su nas molili da se slikamo. Šoping se zato brzo završio. Stajali smo na svaka tri metra i to je baš potrajalo.”

Ipak, oni žele da znaju kako razumeju MMere iako je nemoguće da im uvek izađu u susret. “Prezahvalni smo našim MMerima, najbolji su na svetu! Ništa ne bismo mogli bez njih”, konstatuju oni i ističu da su na Tajlandu obožavani na poseban način! “Tamo misle da blizanci donose sreću, a identični blizanci još više”, kažu oni.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Marcus i Martinus obećavaju spektakularnu turneju: Biće jako zabavno, naš fandom je naša porodica!

3 thoughts on “Marcus i Martinus: Već godinama ne možemo da odemo na miru ni do prodavnice!

  1. Jedna od loših strana popularnosti…. Ali ipak mi smo njihovi MMer-i ne mogu da nas odbiju sve i da hoće

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.