Vaš dnevni horoskop za nedelju, 20. decembar 2015. godine

jonah-hill-2012-oscars-red-carpet-03

Jonah Hill – američki filmski glumac, scenarista i komičar – danas puni 32 godine.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)
Neke nepromišljene reči će povrediti tvoja osećanja. Verovatno onaj koji ih je uputio, nije imao takvu nameru. Ovo mnogo više govori o toj osobi, nego o tebi. Provedi veče okružena/okružen ljudima u čijem prisustvu se prijatno osećaš i do kojih ti je stalo.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)
Nepozvani gosti bi mogli da ti prouzrokuju stres. Želiš da provedeš dan odmarajući se, ali sada treba da zabavljaš ljude. Ovo te mnogo iritira. Najbolje bi bilo da zadržiš osmeh i odigraš ulogu ljubaznog domaćina. Budi uljudna/uljudan, a nakon toga se odmaraj.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)
Razljutiće te uplitanje rodbine u tvoju ljubavnu vezu ili prijateljski odnos do kog ti je jako stalo. Smatraćeš da ti time ugrožavaju samostalnost, ali njihove primjedbe neće biti lišene smisla. Ne ulazi u sukob s bližnjima već proveri činjenice.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)
Dan je kao stvoren da ga provedeš napolju. Ako ne možeš, ostani kod kuće, pogasi sve telefone i opusti se maksimalno. Danas je tvoj dan. Izbegni sve porodične probleme, stresove prijatelja i ljutnju simpatije i ugodi sebi. Potrebno ti je vreme samo za sebe. Ti to definitivno zaslužuješ.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)
Nerazumevanje ili rasprava s nekim od članova porodice mogla bi ti pokvariti raspoloženje od samog jutra. Ako ne zakočiš, mogla/mogao bi se dotaći nekih problema koje već dugo potiskuješ i napraviti veliku svađu. Svi ste pod stresom i treba da shvatite da se raspravom ne rešava ništa. Povuci kočnicu.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)
Uznemirujući san mogao bi da te pogodi i navede da se probudiš usred noći. Verovatno će ti se javiti neka stara ljubav koju još nisi prebolela/preboleo. Vrati se u realnost i ne dozvoli da san toliko loše utiče na tebe. Ostani mirna/mira i prihvati da su snovi jedno, a stvarnost nešto sasvim drugo.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)
Danas ćeš biti dosta osetljiva/osetljiv pa će te biti lako povrediti. Umjesto da potiskuješ razočaranost nečijim delima ili rečima, skupi hrabrost i otvoreno priznaj kako se osećaš. Biće ti lakše kad jednom s nekim podeliš ono što te pogađa. Smanji konzumaciju slatkiša!

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)
Solo Škorpije, idealan je dan za nove ljubavne početke. Ako se danas upustiš u novu vezu, veliki su izgledi da će ona još dugo potrajati, jer će se temeljiti na pravim vrednostima. Obrati više pažnje na ishranu i izbegavajte konzumiranje isuviše teške i kalorične hrane.

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)
Uzbudljiva druženja i dobre vesti vratiće ti optimizam. Bićeš uspešan posrednik ili organizator okupljanja. Krasiće te kreativnost i smisao za detalje. Ako si uključena/uključen u rad nekog fandoma ili fan-grupe na Fejsbuku, ostvarićeš zapažene rezultate.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)
Promenićeš prioritete. Ono što ti je do juče bilo bitno, izgubiće značaj. U skladu s tim povećaćeš ili smanjiti sređivanje sobe, količinu kretanja ili potrošnju. Pretrpi li neko bližnji neku neprijatnost, otkazaćeš planove da mu pomogneš ili daš podršku.

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)
Ako se osetiš tužno ili usamljeno, ne oklevaj da uzmeš mobilni u ruke i javiš se prijateljima ili rodbini. Bližnji će ti biti na raspolaganju, a u njihovoj blizini neprijatna osećanja će brzo zameniti veselje i dobro raspoloženje. Nećeš požaliti ni ako negde otputuješ.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)
Imaš li porodičnih ili društvenih obaveza, dobri međuljudski odnosi olakšaće ti njihovo obavljanje. Iako nećeš biti na visini zadatka, uspećeš da sakriješ nedostatke i istaknućeš jake strane, pa će poneko steći o tebi preterano dobro mišljenje.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.