Kesha objavila svoj prvi singl i spot posle četiri godine!

Kesha je preživela pravi pakao u poslednjih nekoliko godina zbog sukoba sa svojim producentom Dr. Lukeom a bila je i na ivici bankrota osim što je bila u teškom psihičkom stanju. Ipak, ovog vikenda nas je obradovala spotom za pesmu “Praying”!

Kesha je doduše prošle godine objavila singl “True Colors” ali je to bila Zeddova pesma dok je ovo zaista njen novi materijal. “U ovoj pesmi sam iznela svoja osećanja beznadežnosti i depresije, preskočila sam prepreke i pronašla snagu u sebi čak i kad se činilo da je to nedostižno. Ovo je pesma o tome kako saosećate sa nekim čak i kad vas ta osoba povređuje. Ovo je pesma o tome kako treba biti ponosan na sebe čak i kad se osećate skroz usamljenim”, kaže ona.

Ova pesma naći će se na njenom albumu “Rainbow” koji nas očekuje 11. avgusta i nadamo se označava Keshin veliki povratak na scenu!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sjajni momci: Zedd i Taylorin producent nude saradnju Keshi!

2 thoughts on “Kesha objavila svoj prvi singl i spot posle četiri godine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.