Sprema se nešto veliko: Tini Stoessel i The Vamps danas uživo na Facebooku!

The Vamps i Tini snimili su zajedno pesmu “It’s a Lie” koja se nalazi na njihovom novom i već sad veoma uspešnom albumu. Iako ona nije zvanično postala singl, čini nam se da ćemo danas dobiti informacije koje će nas veoma obradovati!

Kao što znamo, Tini je stigla u Evropu a tu priliku iskoristiće i za nešto krajnje nesvakidašnje, odnosno Facebook Live sesiju zajedno sa The Vamps! Kako je objavio bend, događaj je zakazan za 18.30h po našem vremenu. Sem toga, ništa drugo nije otkriveno ali sasvim je jasno da ovo neće biti običan razgovor već najava za nešto što dolazi!

Uz malo sreće, Tini i The Vamps danas bi mogli da najave kako će snimati spot za “It’s a Lie” a ne treba ni pričati koliko bi ovo pre svega značilo Tini da konačno dobije pažnju pubilke koja živi na engleskom govornom području. Zato, podesite sebi alarm i ne propustite ovaj događaj!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Sve je moguće": Tini spremila spot za novi animirani film!

7 thoughts on “Sprema se nešto veliko: Tini Stoessel i The Vamps danas uživo na Facebooku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.