Sprečena velika tragedija: Pripreman teroristički napad na Beliebere

Dok još uvek žalimo za izgubljenim životima na koncertu Ariane Grande u Mančesteru 22. maja, britanski mediji napominju da je sprečena još gora tragedija na koncertu Justina Biebera koji je on 30. juna održao na stadionu u Kardifu, Vels.

Kako je rečeno, radikalizovani dečak od samo 17 godina pripremao je oproštajno pismo planirajaći samoubilački napad koji je trebalo da izvede dok je fandom odlazio na koncert. Kako navode mediji, on je hteo da ukrade vozilo a zatim da u punoj brzini pokosi što više Beliebera. Na sreću, policija je na vreme uočila njegove poruke mržnje i uhapsila ga a on se u međuvremenu u suzama pojavio pred sudijom.

Iako je maloletnik on je zadržan u pritvoru gde će ostati do sledećeg pojavljivanja na sudu 20. jula. Kakva ga kazna očekuje nije poznato ali za odrasla ovo podrazumeva dugogodišnju kaznu zatvora i stavljanje na listu potencijalnih terorista koji su stalno pod kontrolom.

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Dopada li vam se? Ovako zvuči "Sorry" Justina Biebera!

7 thoughts on “Sprečena velika tragedija: Pripreman teroristički napad na Beliebere

  1. Strasno, drago mi je sto je tragedija sprjecena.
    I dalje se dosta ljudi nije oporavilo od teroristickog napada u Mancesteru i sada umalo jos jedan. Stvarno sreca sto je policija na vrjeme reagovala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.