Policija provera broj 22: Zašto se veruje da je sledeći napad na rođendan Selene Gomez?

Internet ume da bude predivno ali i vrlo mračno mesto, što viđamo svakog dana. Tako sve češće viđamo navode o simbolici broja 22 i tome kako se napadi dešavaju 22. u mesecu.

Kako se navodi, samoubica na koncertu u Mančesteru imao je 22 godine, napad se desio 22. maja a poginule su 22 osobe. Sem toga, mnogi teroristički napadi dešavali su se prošlih godina baš na 22. u mesecu, recimo napad u Minhenu 22. jula 2016. godine, Briselu 22. marta 2016, Norveškoj 22. jula 2011. ili Londonu 22. maja 2013. godine. Sve ovo dovoljno je da krene širenje panike po društvenim mrežama gde se prognozira da bi sledeći napad mogao da se desi 22. jula, na rođendan Selene Gomez pa tako viđamo komentare, “Budite bezbedni 22. jula, to je sledeći datum napada” ili “Da li neko primećuje da su svi napadi 22. u mesecu?”

I pre nego što pomislite da se Famoza pretvara u žutu štampu i da veruje da će se Seleni ili nekome drugom nešto loše desiti tog dana, o svemu ovome pišemo jer je u pitanju glupost! Recimo, teroristički napad u Tunisu desio se 26. juna 2015. godine, napad na Pariz bio je 13. novembra 2015. a još nekoliko takvih stvari desilo se takođe na datume koji nisu 22. Iako je tačno da policija u Britaniji proverava da li je 22. maj izabran slučajno ili namerno, to je deo standardne procedure koja bi se radila da je napad bio bilo kog drugog datuma.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Policija provera broj 22: Zašto se veruje da je sledeći napad na rođendan Selene Gomez?

  1. ARI JE POSTAVILA SLIKU NA INSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  2. Ne razumem ih, zar žele da se dogodi još jedan napad? Zašto stalno razmišljaju na loš način. To ne mora biti istina. Sada misle da ce opet teroristički napad biti povezan s nekom od zvezda kao što je s Arianom i da ce se dogoditi 22. u mesecu. Bela laž, normalno da je glupost. To što su se neki napadi dogodili 22. je slučajnost i ne mora daznači ništa. Možda se baš na taj dan dogoditi nešto lepo. Nitko ne može znati šta nas sve čeka u budućnosti, napad može biti i sutra, prekosutra, bilo kada. To se uvek dogodi neočekivano, kada se najmanje nadamo.

  3. Ovo je glupo. Kako su uopšte teroristi mogli da znaju da će 22 osobe da pogine?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.