Snašla ga Biebsova sudbina: Ed Sheeran povredio bubnu opnu, mora na operaciju!

Ed-sheeran-No1-ChartComp

Kao i Justina Biebera pre nešto više od godinu dana, i riđokosog kantautora će jedan običan skok u vodu koštati grdnih muka!

Pa, čini nam se da neko vreme nećemo viđati Eda Sheerana. Naime, talentovani Britanac doživeo je – poput svog slavnog kanadskog kolege – nezgodu u kojoj je povredio bubnu opnu, i sad će čak morati na operaciju! U razgovoru za australijsku radio-stanicu Nova, Ed se osvrnuo na povredu i činjenicu da, za razliku od Justina, uskoro mora da ide “pod nož”.

ed-sheeran-thinking-out-loud

“U januaru imam operaciju uha jer sam glupo skočio s visoke jahte i povredio ga,” izjavio je. “Nezgodno sam pao u vodu i probušio bubnu opnu. Sad moram ići na presađivanje, što znači da neko vreme neću moći da putujem avionom. To je baš super, jer znači da moram ostati kod kuće,” veselo kaže Ed na kraju.

Želimo mu brz oporavak!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Lamijin kviz: Koliko znate o Justinu Bieberu kroz 20 pitanja!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.