Slavni voditelj zapretio J-Hopeu: Osvetiću ti se za ovo! (video)

Slavni TV voditelj i komičar Conan O’Brien jedan je od srećnika koji je imao priliku da ugosti BTS u svom šou, ali sad kaže da je ljut na J-Hopea! On kaže da je čuo kako ga je mladi muzičar nazvao u jednom korejskom šou, pa mu poručuje da ga očekuje osveta kad se oni budu videli sledeći put! Naravno, u pitanju je samo Conanova šala, ali sve deluje presmešno!

Govoreći o promenama koje ga očekuju, Conan se u videu zapitao, “Počeo sam da se pitam kakav je moj uticaj na javnost posle 28 godina na televiziji? Šta ja značim svetu? To su prirodna pitanja znate? Kakvo je moje zaveštanje na ovoj planeti?” On zatim dodaje da su mu pojedinci ipak razbili iluzije da ga svi znaju, a prevashodno J-Hope! Dok su drugi u grupi umeli da ga identifikuju gostujući u jednom korejskomg TV šou, J-Hope ga je nazvao “Curtain” (Zavesa).

“Zavesa, on me je nazvao Zavesom”, kaže uvređeni Conan svom asistentu Andyju Richteru. “Pa, to je zato što ti ceo svet želi dobro u novom poglavlju koje započinješ, dok navlačiš zavesu na ovom”, šalio se Richter na njegov račun. Ipak, Conan se zakleo da će se osvetiti za ovo, prenosi The Wrap.

“Ščepaću vas BTS! O, kako ću vas sčepati”, kaže Conan. “Kad to kažem, mislim na to da ću vas prezirati u tišini, jer nemam moć da vam uradim bilo šta. Bićete strašno uspešni. Ja sam veoma star i pred odlaskom sam, a vi sad vladate svetom manje-više, pa kad kažem da ću vas sčepati, to samo znači da ću se kuvati u sopstvenim sokovima na duže vreme, a vi pojma nećete imati o tome.” Conan O’Brien inače je prilično popularan u Južnoj Koreji, pa nije slučajno što se upravo on našao kao jedno od lica koje je BTS trebalo da prepozna!

Pročitajte još  Famoza music chart #215 - Glasajte za sve omiljene pesme!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.