Eda Sheerana udario auto, slomio ruku!


Ed Sheeran nije imao vikend za pamćenje s obzirom da je u ponedeljak na svom Instagram profilu objavio sliku gde mu je ruka u gipsu a on nam poručuje da je imao nesreću na svom biciklu.

“Imao sam malu nesreću na biciklu i sad čekam savete lekara što može uticati na moje buduće nastupe. Molim vas sačekajte više vesti”, napisao je on uz fotku koju vidite iznad. Iako se po njegovim rečima čini kao da ništa ozbiljno nije u pitanju, radio voditelj Kent Small tvrdi da je Eda udario auto!

“Nadam se da nije tačno ono što sam ja čuo. Izvori mi govore da je njega udario auto dok je vozio bicikl”, tvitovao je voditelj.Naravno, problem je što Ed ne može da nastupa bez jedne ruke s obzirom da na koncertima svira gitaru a sledeći nastup mu je zakazan već za nedelju. Interesantno, Ed je u prošlosti pričao kako će nastaviti da nastupa sam i da nema nameru da angažuje nekog da mu pomaže.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ed Sheeran

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Da li je zaista bolje od originala? Ed Sheeran obradio Jusov "Love Yourself"!

3 thoughts on “Eda Sheerana udario auto, slomio ruku!

  1. Rekao je njegov menađer da ga nije udario auto, već je pao sa bicikle. Ali opet, Ed treba da prestane da se uvaljuje u ovoliko nevolja 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.