Skromni Niall Horan: Nikad neću biti popularan kao One Direction!

Niall Horan začas je rasprodao svoju turneju iako iza sebe nema niti jedan solo album ali mladi muzičar ne dozvoljava da mu slava udari u glavu pa kaže kako mu je jasno da sve što uradi sam neće biti na nivou onoga što se dešavalo dok je bio u bendu.

“Znam da šta god da uradim, šta god da uradim, to nikad neće biti kao One Direction – nikad”, priča on u razgovoru za Irish Sun. “Uopšte nije važno koliko truda uložim. Međutim, ja samo volim muziku i pokušavam da pružim sve od sebe, da ljudi koji kupe kartu dobiju sve cenu koju su platili.”

Govoreći o svom životu posle 1D, Niall kaže, “Znao sam da ću pisati svoje pesme. To je bila ideja, da odem u studio i da se bavim muzikom jer je to ono što volim. Kad sam uradio par pesama, moj menadžment mi je rekao, ‘Ne bi trebalo da ih daješ nekome, trebalo bi da snimimo album – i evo nas sad ovde.” Niall kaže da je povratak 1D i dalje nešto na šta računa. “Moramo da sačekamo da svi budu spremni pa ćemo krenuti opet. Stali smo na vrhuncu slave, bilo bi super da odatle i nastavimo”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Još nije vreme: Cheryl ipak nije spremna da sada rodi i drugo dete!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.