Nenormalne cene: BLACKPINK ni blizu da rasprodaju koncerte u Evropi i Americi

Menadžmenti pojedinih k-pop izvođača ponašaju se neverovatno bahato, a najgori slučaj definitivno predstavljaju oni koji upravljaju karijerama BLACKPINK. Ne radi se samo o tome da su oni odlučili da posete veoma mali broj zemalja u Evropi, već su i određene takve cene karata pored kojih i ulaznice za koncerte zvezda poput Ariane Grande deluju nestvarno jeftino!

I posle dva meseca od početka prodaje karata, pet od samo šest koncerata u Evropi ne samo da nije rasprodato, već nije ni blizu toga! Jedino objašnjenje predstavlja činjenica da su karte apsolutno preskupe – verovali ili ne, najgora mesta koštaju čak 167 evra, a ako hoće da stvari posmatrate sa neke bolje pozicije, cena skače na čak 467 evra! S obzirom da je u pitanju nova grupa sa samo devet pesama, fanovi očigledno misle da ipak nisu ovce za šišanje.

Menadžment grupe inače je uhvaćen u laži, jer su preneli da su koncerti BLACPINK u Americi rasprodati, što je daleko od istine. Fandom iz Koreje ismeva ovu čitavu situaciju i poručuje k-poperima u Evropi i Severnoj Americi da ne daju toliko novac za grupu koja je tek na početku karijere i koja u Koreji često deli besplatne karte za koncerte jer nema dovoljno interesovanja. Mi se nadamo da će ovo biti dobar šamar za njihov menadžment i odnos koji imaju prema fanovima.

Pročitajte još  Dua Lipa potvrdila saradnju sa BLACKPINK!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BLACKPINK

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Nenormalne cene: BLACKPINK ni blizu da rasprodaju koncerte u Evropi i Americi

  1. Molim vas da ne pisete netacne informacije cene karata su normalne jedino je vip skup ja idem na koncert u Berlin. Sve karte su rasprodate i u americi i u evropi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.