Skoro 50 Directionerki kampovalo na ulici zbog koncerta Harryja Stylesa!

Directionerke su takođe sinonim za pravi fanatizam – to je svojim činom dokazalo 50 njih i to pred prvi koncert Harryja Stylesa u Londonu!

Mlade devojke koje su jedva dočekale Harryjev nastup provele su noći zbijene jedna uz drugu na ulici da bi bile prve koje će zauzeti mesto na koncertu, jer su jako želele da budu u prvim redovima što bliže Harryju! Možda je neko kada je pogledao fotografije na prvi pogled pomislio da su u pitanju beskućnici, ali one su samo spremne za svaku žrtvu da bi bile što bliže svom idolu!

Mnoge su ovom prilikom doputovale iz raznih krajeva sveta a one koje su bile u mogućnosti uzele su apartman da makar ostave stvari i istuširaju se, i kako je nedelja tekla u kampu je bila sve veća gužva! Jedna 19-godišnja Directionerka izjavila je za Daily Mail da je čak iz Barselone došla sa društvom u London i to par dana pre koncerta! „Ovde smo od srede, jako je hladno, ali trudimo se da ne mislimo na to. Moja mama nema pojma da spavamo ovde, ona misli da smo tu kao turisti i da obilazimo grad“ našalila se ona dok je druga devojka uzviknula „Za Harryja mi ništa nije teško!“

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Sony demantuje: Došlo je do greške, 1D album ne izlazi danas!

One thought on “Skoro 50 Directionerki kampovalo na ulici zbog koncerta Harryja Stylesa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.