Pojačano obezbeđenje: Directionerke pokušale da upadnu u Harryjev hotel!

Ludnica kakva je nekad vladala za One Directionom očigledno se prenela na Harryja Stylesa s obzirom da je on sad dobio obezbeđenje sastavljeno od čak šest ljudi, trostruko više nego što je to slučaj sa najvećim holivudskim zvezdama!

“Harry je dobio šest telohranitelja čiji je jedini zadatak da ga brane na premijerama širom sveta. Čak i najveće zvezde poput Toma Cruisea imaju najviše dva. Harryja nadgledaju nonstop jer su pojedine devojke pokušale da se ušunjaju u njegovu sobu. Ostali glumci se šale da su pored njega nebitni”, piše Daily Star.

Reakcije na Harryja i sam film su neverovatne – toliko da se navodi kako je “Dunkirk” u ovom momentu prvi kandidat za najbolji film na narednoj dodeli Oskara! Hoće li i Harry Styles možda biti kandidat za najbolju mušku sporednu ulogu?

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena H nam šalje sjajnu kolekciju svojih crteža!

One thought on “Pojačano obezbeđenje: Directionerke pokušale da upadnu u Harryjev hotel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.