Simon Cowell potvrdio: Harry ide u solo vode!

1132467-48462I40348

Simon Cowell uradio je intervju za časopis Billboard a tamo je posebno pričao o solo karijerama Zayna Malika ali i Harryja Stylesa!

Iako Simon nije direktno uključen u Harryjeve planove, on kaže kako je uveren da će njegov solo debi biti odličan jer mladi pevač ima svu slobodu da uradi šta god poželi. “On razmišlja o tome kakav album da napravi. Njegov ukus je odličan što je uvek od velike pomoći. Svi tekstopisci i producenti bi da rade s njim što je razumljivo ali njemu se ne žuri”. Solo albuma će dakle biti ali izgleda ni Simon nije baš upućen kad!

On dodaje i kako Zayn još uvek radi za njega ali da je razdvojen od One Directiona. “Zayn je u našoj kompaniji. Međutim, zbog poštovanja prema momcima iz 1D, njega smo prebacili u drugi ogranak”.

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Liam Payne: Moja godina bez One Directiona!

4 thoughts on “Simon Cowell potvrdio: Harry ide u solo vode!

  1. Jedva čekam da čujem njegove solo pesme, ali se nadam da to nije raspad 1D ♥♥♥

    1. Takodje, nadam se da je to samo privremeno dok se ne vrate sa pauze… ♥♥♥♥

  2. Nista novo, zapravo. Logicno je da ce Harry u solo vode. Zayn, hajde, kako god. Naredni je Liam. A za ona preostala 2 momka, nistaa! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.