Hladan tuš: Simon Cowell najavljuje povratak 1D bez Harryja Stylesa!

Simon Cowell ima i dobre i loše vesti za Directionere! Dok je on sa jedne strane siguran da će se bend vratiti, sa druge strane on kaže da je sasvim moguće da se to uradi i bez Harryja Stylesa!

“Znate, zabavno je imati solo karijeru ali ja se nadam da će se oni setiti koliko je bilo zabavno biti deo grupe”, priča Simon za The Sun. “Uvek sam verovao u to da se pravila ne prave, nego krše. Ništa ih ne sprečava da se okupe za turneju ili album. Rekao sam im da smo mi spremni”, kaže on, misleći na svoju kompaniju SyCo za koju je 1D objavio sve svoje albume.

Simon je takođe siguran da će se Zayn vratiti jednog dana ali ističe da bi bend u narednim godinama mogao da nastupa i kao trojka, bez Harryja Stylesa kojeg izgleda čekaju i značajne filske uloge posle uspeha “Dunkirka”. Ipak, kako Simon kaže, “Ne bi to bilo to.” Interesantno, i Niall Horan je nedavno spomenuo da bi mogao da zamisli 1D kao trojku ukoliko to bude jedino rešenje.

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  One Direction Priče

5 thoughts on “Hladan tuš: Simon Cowell najavljuje povratak 1D bez Harryja Stylesa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.