Senzacija: Lana Del Rey počela da piše svoj mjuzikl!

Lana Del Rey, prava umetnička duša mistične prirode, dobila je još jednu ideju kako da proširi svoja neobična umetnička dela – planira da snimi i svoj mjuzikl!

Mlada kantautorka je na naslovnici prvog američkog izdanja magazina L’Officiel, a u intevjuu je prvi put sa svetom podelila vesti o novom projektu – „Mislila sam da snimim biografski film, ali o nekome ko nije zapravo postojao. Zapravo, pitana sam da za Brodvej uradim mjuzikl, što ću i uraditi“ otkriva Lana, ali dodaje da će za to trebati dosta vremena i da ne očekujemo da vidimo film uskoro. „Mogla bih da ga završim za dve ili tri godine. Pisala sam nešto sa Rick Nowlesom, pa ćemo videti kako će ići.“

Ovo nije prvi put da Lana snima film, s obzirom da je 2013. godine objavila kraći film „Tropico“ baziran na biblijskim pričama, u kom je i sama glumila, a odlaganja su se tokom godine stalno događala tako da je publika čekala na film duže nego očekivano! Međutim, kada bi Lana snimala autobiografiju, kaže da bi najradije angažovala producenta filma „Moulin Rouge“ – „Volim Baza Luhrmanna i zamišljam veliku stvar, jedino ne znam ko bi mene glumio u filmu“ otkriva ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lana Del Rey

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Famoza koncertna anketa: Na čije koncerte biste išli u Srbiji i Hrvatskoj?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.