Selena Gomez u sukobu sa Belieberima: Izmišljate dramu, nisam opsednuta Justinom!

12748465_173960892983355_2081434480_n

Selena Gomez ne stidi se da kaže šta misli pa tako nije želela da trpi ponižavanje pojedinih Beliebera već im je žestoko odgovorila kad su je optužili da provocira njihovog idola!

CcGUSvbW4AE27Co

Sel je tako na svom Instagramu postavila snimak u kojoj je vidimo kako peva Lil Wayneovu pesmu “Single” a mnogi su zaključili da ona tom pesmom poručuje Jusu da je sama i da joj je baš dobro bez njega! Odgovarajući na komentare da ona opet pravi dramu i da želi preko Justina ponovo bude u centru pažnje, Selena je odgovorila: “Taj video je šala. Pevala sam pesmu Lil Waynea. Moj život se ne vrti oko mog bivšeg”, poručila je i ona dodala kako želi da ljudi snime njen komentar i da se on proširi internetom!

selena-gomez-instagram-2__oPt

Interesantno, Sel je imala sukob i sa nekim od Selenatora (ili makar s nekim ko se predstavlja kao Selenator) pa je na njen komentar da počinje nova drama glumica i pevačica odgovorila sa: “Želim da obrišem moj Instagram. Nema drame. Svi ostali kreiraju dramu, uključujući i tebe u ovoj poruci.” Nadajmo se da Sel ipak zna da je mnogo više onih koji je vole i koji ne bi želeli da ona nestane sa društvenih mreža!

Pročitajte još  Zato što on ostvaruje snove: Biebs vodi svoju Belieberku na ples!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.