“Ja nisam ovde da kukam”: Selena Gomez dominira u novom editorijalu!

selena-gomez-gq-0516-05

Selena Gomez gostuje u novom izdanju američkog časopisa GQ a za njega ne samo da je uradila intervju već i prelep editorijal koji je objavljen ovog popodneva!

selena-gomez-gq-0516-01

selena-gomez-gq-0516-02

selena-gomez-gq-0516-03

Sel izgleda predivno i vrlo seksi dok pozira kamerama u letnjem izdanju a kaže i kako intervju nije želela da iskoristi za kuknjavu kako vodi težak život. “Ja nisam imala priliku da sama shvatim stvari već su se drugi stalno mešali svojim mišljenjima”, priča Sel. Ipak, ona kaže da za razliku od svojih koleginica ne želi da kuka. “Ja sam ovo odabrala. Neću sad ovde da sedim i pričam nešto u stilu ‘O moj bože, jadna ja, nisam imala normalno detinjstvo. Baš me briga za to”, odbrusila je Sel!

selena-gomez-gq-0516-04

selena-gomez-gq-0516-06

selena-gomez-gq-0516-07

Autor: Famoza.net
Foto: GQ

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jeste li primetili? Biebs odao počast Seleni u svom novom spotu!

4 thoughts on ““Ja nisam ovde da kukam”: Selena Gomez dominira u novom editorijalu!

  1. Famozoo! Jeste li culi da je Tay na svome facebook profilu izjavila da ce sa najboljom drugaricom nastupati negde gde nikada nisu nastupale?? Ja sam sada sazanalaa! Uzbudljivo… Hehe ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.