Nisu je poslušali: Selena Gomez otkazala susret sa fandomom nakon koncerta!

Ci9DRfXUUAA9X2R

Selena Gomez nedavno je najavila kako će biti prinuđena da otkazuje tradionalno drušenje sa Selenatorima nakon svojih koncerata a nažalost, nakon gostovanja u kanadskom gradu Vinipegu, to je zaista morala da uradi!

Stotine Selenatora čekale su je nakon nastupa ali sve je bilo toliko haotično da su i policija i njeno obezbeđenje zaključili da bi neko mogao biti ozbiljno povređen. Kako u prvim redovima uz ogradu možete da bude najviše par desetina članova fandoma, redovno dolazi do velikog guranja što može imati fatalne posledice. Sel se zato nakon koncerta oglasila na Instagramu i poručila: “Zbog bezbednosti nisam mogla da izađem ispred arene u Vinipegu. To me ipak nije sprečilo da se fotkam”, poručila je ona uz sliku koju je načinila na samom kraju koncerta.

13257099_288459534821558_1209555745_n

Da li ovo znači da više neće biti susreta sa Selenatorima? Nikako! Prvo, procena bezbednosti vrši se nakon svakog koncerta posebno a drugo, ovo nije bila Selenina želja već su ljudi iz same arene poručili kako ne joj ne savetuju da izlazi napolje.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Da li nam to Taylor Swift poručuje da stiže duet sa Selenom Gomez?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.