Selena Gomez: Mislila sam da ću zauvek mrzeti sebe!

SelenaGomez93

Iako joj se devojke dive a momci bi dali sve da izađu s njom, Selena Gomez kaže da je jedva naučila da voli sebe umesto da je stalno nezadovoljna.

“Mislila sam da nikad neću prestati da mrzim sebe”, priča ona za Latina magazin. “Bila sam najveći kritičar same sebe. Bilo je toliko pritiska da se ponašam na određeni način. Morala sam da zastanem i ta da kažem, ‘Da li je ovo dobro za mene?’ Sad dozvoljavam sebi da brinem o sebi. Za mene, biti jak znači biti siguran u ono što jesi. Poslednju godinu provela sam učeći o sebi i shvatila sam da je najvažnija veza onu koju imate sami sa sobom.”

Ipak, Selena moli da je ne doživljavamo kao savršenstvo jer je ona daleko od toga. “Ja sam stvarna osoba. Imam loših dana. Nekad pravim dobre selfije ali oni nastaju nakon što sam dva sata kod šminkera. Ne morate biti savršeni – lepota postoji i u našim manama”, konstatuje ona.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jus nema zamenu za Sel: Odavno nisam bio u vezi, srce mi je slomljeno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.