Selena Gomez i Justin Bieber zajedno došli na venčanje Jusovog oca!

Svadbena zvona baš jure Selenu i Justina! Iako ovaj par neće skoro pred oltar, ili mediji makar tako poručuju, Justinov otac oženio se juče!

Jeremy Bieber je na Jamajci rekao „da“ svojoj izabranici, 29-godišnjoj Chelsey Rebelo, a Justin Bieber je zbog venčanja svog oca pokupio Selenu iz Teksasa, koja se tamo nalazila zbog obaveza oko venčanja rođake Priscille DeLeon – ovih dana samo venčanja u životu ovog para! Jeremy je u međuvremenu objavljivao fotografije porodice kako odlazi na aerodrom, ali bez Biebsa koji je tek stizao.

Selena Gomez takođe je uslikana na događaju kao što možete videti na prvoj slici, i to zajedno sa nećakama mlade i drugim gostima – ona je obišla više strana sveta ovih dana leteći od Njujorka do Los Anđelesa, preko Teksasa i sada Jamajke.

Times. 🌞

Објава коју дели Jeremy Bieber (@jeremybieber) дана

The crew off to airport

Објава коју дели Jeremy Bieber (@jeremybieber) дана

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Katarina je svoj drugi kviz posvetila Seleninoj muzici!

One thought on “Selena Gomez i Justin Bieber zajedno došli na venčanje Jusovog oca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.