„Obično ne radimo ovakve stvari“: Policija se sažalila nad smrznutim MMerima koji su kampovali ispred arene u Švedskoj, ponudila im toplu čokoladu!

O ovom fenomenu već smo pisali – MMerke iz Švedske tako su fanatične da su 45 sati pre koncerta čekale da uđu na koncert da bi bile na što boljim mestima!

Nove vesti koje prenose švedski mediji kažu da je policija povodom slučaja koncerta Marcusa i Martinusa u Saab Areni imala potpuno drugačiju misiju od onih kakve imaju svaki dan – smrznutim MMerima ekipa je pružila ruku i dala im toplu čokoladu! „Bilo nam je zanimljivo. Baš im je bilo potrebno nešto vruće da popiju“ izjavio je jedan policajac o svemu ovome.

Mladi fanovi nisu odbili topli napitak, a za policajce ovo je bilo ludo iskustvo koje im je skroz strano. „Obično ne radimo ovakve stvari, još uvek se smejemo kada pričamo o tome“ kažu oni. Često i nama neki fandomi izmame osmeh na lice svojim postupcima – zapamtite, to može biti slatko, ali ipak imajte granicu kad su ove stvari u pitanju!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Famoza music chart #122 - Glasajte za pet pesama koje volite, ali samo jedanput!

2 thoughts on “„Obično ne radimo ovakve stvari“: Policija se sažalila nad smrznutim MMerima koji su kampovali ispred arene u Švedskoj, ponudila im toplu čokoladu!

  1. Ovo je baš slatko, ali ipak mislim da je 45 sati kampanja ispred arene ipak malo previše!😊 po meni je granica 24 h i manje

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.