Selena Gomez i njena mama stale uz Taylor Swift!

Podele se nastavljaju, ali naravno da nije bilo sumnje da će Selena Gomez i njena familija čvrsto biti uz Taylor Swift. Dok je Selena samo suptilnim gestom pokazala da ne podržava Scootera, njena mama Mandy Teefey se direktno obrušila na njega, ali je ubrzo pozvala i na razgovor njegovu suprugu!

Selena Gomez samo jedna je od zvezda koje su prestale da prate Scootera na društvenim mrežama, a tu su još i Nicki Minaj, Adele, Miley Cyrus, Gwen Stefani, Rihanna, Lana Del Rey i Camila Cabello. Sa druge strane, Mandy je objavila pismo Taylor Swift a potom je nahvalila njenu hrabrost.

“Volela bih da te zagrlim sad! Hvala ti što pričaš o ovome i učiš buduće mlade umetnike kako da se zaštite. Ne razumem zašto je nekome zadovoljstvo da povređuje druge ljude. Zabraniti nekome da poseduje ono što je smislio, posebno mladoj ženi koja odrasta ispred očiju sveta slama srca!” Nakon što je i Scootera supruga Yael objavila poruku u kojoj ističe da Taylor ne govori istinu, Mandy joj je poručila, “Htela bih da imamo susret kao dve mame, pijemo čaj i iskreno popričamo.”

Pročitajte još  Božanstveno: Selena Gomez predstavila novu kolekciju za Coach! (video)

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Selena Gomez i njena mama stale uz Taylor Swift!

  1. Iskreno,mislim da je Tay malo previše burno reagovala(zato sam u nekom komentaru napisala da posluša "You need to calm down",nisam to mislila u hejterskom smislu i nikad ni neću hejtovati nekoga),a Selenina reakcija i reakcija njene mame mi se dopadaju,iskreno voljela bih da dođe do razgovora jer ovo stvarno više nema smisla(i takođe sam u prošlom komentaru napisala da mi je drago sto Ari i Sel nisu reagovale,ali kad je reagovala ja tu ne mogu ništa)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.